Over ons

Consillio is een jong en dynamisch bedrijf voor de afbouw.
Sinds 2008 operationeel na 25 jaar ervaring met de afbouw, met name systeemwanden, metalstud wanden, systeemplafonds, verlichting, deuren, kozijnen etc kortom een complete afbouwpartner. U kunt bij ons terecht voor een compleet afbouw traject, maar ook voor dat ene plafond of die wand.

Consillio een klein maar gretig no nonsens afbouwbedrijf. Merk en product onafhankelijk. Verwacht van Consillio geen hordes account-executives en dikke rapporten. Wij prefereren direct contact en communicatie op gelijk niveau met de klant.

Adviserend, de juiste materialen voor de juiste locatie, o.a. akoestiek, brandwerendheid, geluidabsorberendheid, lichtreflexie en het in acht nemen van de architectonische creatie.

Uitvoeringstechnisch zijn onze monteurs uitgerust met het specifieke gereedschap behorende bij de verwerking van diverse materialen,
Projectbegeleiding voor de uitvoering, projectbesprekingen, bouwvergaderingen en anticiperen bij mogelijke veranderlijke situaties, wij zijn erbij.

Flexibel en meedenkend, het project staat voorop, Consillio spreekt liever van een gezamenlijk project, laat ons werk de spil zijn voor uw nieuwe werkomgeving.

Consillio heeft diversiteiten van opdrachtgevers, aannemers, vastgoedbeheersmaatschappijen, ministeries, winkelketens en scholengemeenschappen.

Consillio, adviserend en uitvoerend, een passie voor afbouw !

 

Comments are closed.